HU/EN
2016. május 23.

Második évadával folytatódik a Nickelodeon népszerű élőszereplős sorozata, amelyben az egykori pom-pom lány úgy dönt, szurkolóból focista lesz. A  Bella és a Bulldogok  főszereplőjének egyszerre kellett megküzdenie barátnői kritikájával és az új csapatba való beilleszkedéssel - május 22-től vasárnap esténként azonban még ennél is nagyobb kihívások várnak rá.

Az élet mindig hoz váratlan fordulatokat, különösen akkor, amikor a középiskolai szurkolócsapat vezére úgy dönt, inkább a focista fiúk csapatát erősíti. Bella (Brec Bassinger) legnagyobb álma válik valóra, amikor a Bulldogok hátvédje lesz, ám a barátnői nehezen viselik, hogy a pom-pomokat vállvédőre cseréli. Új csapatával sincs könnyebb helyzetben, hiszen melyik srác örülne neki, ha a világ egyik legférfiasabb sportjában egy törékeny nő futna mellette a pályán? A sorozat korábbi epizódjaiból kiderült, hogy Bella kimagasló tehetségének köszönhetően hamar beilleszkedett, bár egyik oldalon sem könnyítették meg a dolgát. Vádolták hűtlenséggel és szabályszegésre hivatkozva is távol akarták tartani a pályától, de végül ragyogó személyiségének, humorának és kitartásának hála minden helyzetből szerencsésen kivágta magát.

A folytatásban sem lesz azonban könnyebb az élete, hiszen a második évadban Troy, Bella legjobb barátja elhagyja a Bulldogokat és másik csapathoz igazol. Ráadásként újoncként a fiú hűségét is próbára teszik, így Troynak nincs más választása, mint kibabrálni egykori csapattársaival. Eközben Pepper is próbál előnyös pozícióba jutni, ezért amikor a suli száguldó riportere, Ace megbetegszik, kihasználja az alkalmat és riporternek adja ki magát. Az izgalmaknak ezzel azonban még nincs vége, hiszen Troy és Sawyer megpróbál ráijeszteni a lányokra az éves futball és pom-pom lány táborban, ám amikor egy városi legenda az iskola öreg pályagondnokáról valósággá válik, már ők sem találják olyan viccesnek a helyzetet…

Sport, barátság, szerelem és izgalmas kalandok – a  Bella és a Bulldogok  második évada május 22-től minden vasárnap 19:45-kor a Nickelodeonon.