HU/EN
2016. június 20.
RTL

A 30 év után újra felnőtt világversenyen szereplő magyar labdarúgó válogatott részvétele miatt a hét valamennyi estéjén a közszolgálati M4 Sport csatorna ültette a legtöbb nézőt a képernyők elé.

A főműsoridőket felvezető hírsávban az este 6 órás focimeccsek jelentősen befolyásolták a nézettségi versenyt, ennek ellenére az RTL Híradó a TV2 Tényeket valamennyi alkalommal felülmúlta idősávjában. A hétköznapi főműsoridők első felében a Fókusz – Éjjel-nappal Budapest – Barátok közt műsorfolyam elsöprő fölényben volt a TV2-vel szemben. A főműsoridők végén hétfőn a dupla résszel jelentkező Dr. Csont, kedden a Minden végzet nehéz című film, szerdán a Szulejmán, csütörtökön a Miami helyszínelők és a CSI, majd pénteken a Csajom apja ideges című vígjáték is tarolt a TV2-vel szemben.

Szombaton a Miről álmodik a lány? című film, vasárnap pedig a Cobra 11, majd A kismenő és A hang ereje című filmek sikere elegendő volt a TV2 megelőzéséhez.

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.