HU/EN
2024. február 15.

Február 29-től disztribúciós partnerünk, a Magyar Telekom előfizetői számára is elérhetőek lesznek a decemberben debütált második generációs csatornáink a  Telekom IPTV Szuper Családi, a Telekom TV Szuper Családi és Telekom TV M és L díjcsomagokban  .

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., a Yettel, a Direct One és a Telekom előfizetőivel együtt így már összesen több mint 2.000.000 háztartásban lesznek ott az új RTL csatornák; a z  RTL OTTHON  , a  Kölyökklub  , a  Sorozatklub  és a  Moziklub.

Kölyökklubon  a valódi klasszikusok mellett, mint a Tom és Jerry, a Dzsungel Könyve és a Pán Péter, olyan világhírű újdonságokkal találkozhatnak a nézők, mint az Edmond és Lucy, a Petit Malabar, a Jonalu, vagy a Tickety Tock.  

Moziklub  tartalmas szórakozást kínál olyan ismert európai filmekkel, mint Woody Allen Match Pointja vagy a Rosamunde Pilcher-filmek. A bűnügyek kedvelői is találnak itt tartalmakat, többek között a Midsomer Murders és az Agatha Christie regényekből készült adaptációkat.  

Sorozatklub  is színes kínálattal várja a magyar nézőket. Olyan bűnügyi sorozatok kapnak helyet a csatornán, mint az Agatha Raisin, a Brown Atya nyomoz vagy a Kastélyszálló, de a sorból nem maradhat ki a Downton Abbey sem.  

Az  RTL OTTHON  csatornán gasztronómiai és lakberendezéssel kapcsolatos tartalmak kerülnek adásba. Olyan sztárséfekkel készült sorozatokat lehet itt megtekinteni, mint Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver, de egy RTL-es gasztrocsatornáról természetesen nem hiányozhat a 19 évadra visszanyúló Konyhafőnök és a Mestercukrász sem.