HU/EN
2017. január 17.

„Az új burbanki székház megnyitója jelentős pillanat a Nickelodeon életében” − mondta január 11-én Cyma Zarghami, a Nickelodeon csoport elnöke, miközben átvágta a zöld és narancssárga színű szalagot, majd hozzátette, az új épületkomplexumban a legjobb és leginspirálóbb környezetet biztosítják dolgozóik részére.   

A szórakoztató tartalmak gyártásában sokat segíthet az impulzív környezet, így nem meglepő, hogy a Nickelodeon új székházában színes, kreatív művészi alkotások sora várja a vendégeket. A Viacom tulajdonában lévő televíziós csatorna célja, hogy a kollégák kreativitását is inspirálják a munkahelyi környezettel. Ezt bizonyítják a dolgozói galériák, ahonnan kellemes kilátásban gyönyörködhetnek, valamint azok a hatalmas táblák, amelyeken mágneses falak segítségével bátran ötletelhetnek. A vállalat olyan archívummal és könyvtárral is rendelkezik, amelynek megtekintésével bárki beleshet a márka történetébe, egészen a kezdeti sikerek óta.   

<img width="1405" height="937" alt="" src="https://r-time.hu/files/large/e1f6e4f57e44efa" 432px;"="" 568px;="" data-cke-saved-src="https://r-time.hu/files/large/e1f6e4f57e44efa" data-pyroimage="true">

A székház több mint 23 ezer m 2 -es udvara szabadtéri munka- és találkozóhelyként is funkcionál. A Zen kertben egy 180 kg-os szobor képében Stimpy-vel, a piros macskával is találkozhatunk a Ren és Stimpy Show-ból, a kihelyezett kőpadokon pedig az alkotók grafikái, idézetei láthatóak. Természetesen a Nickelodeon közismert karakterei is megelevenednek az épületben, felidézve a Veszélyes Henry, az Avatar – Aang legendája vagy akár a Dóra, a felfedező világhírű főhőseit.