R-time hírek

 

Erőteljes női karakterekkel oktatja a legkisebbeket a Nick Jr.

Örökmozgó, jólelkű és erős jellemű női hősökkel tanítja a Nick Jr. vasárnaponként az óvódás korosztályt. Az iskolára felkészítő vicces Bubi Guppik, Shimmer és Shine, a dzsinn ikerpár, valamint Dóra, a felfedező játékosan és interaktívan neveli a kicsiket, miközben fejleszti kreativitásuk, fantáziájuk és az élet fontos területeivel is megismerteti őket.

Széll Tamás újra a TV Paprikán

Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. Eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki a világbajnoki felkészülésről, láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok.

Mától a legjobb harcosok hódítják meg az RTL Spike-ot

Felejthetetlen hétvége elé néznek a küzdősportok szerelmesei: az év legnagyobb bunyóbulija, a budapesti Bellator gála alkalmából az RTL Spike ötnapos szupermaratonnal kedveskedik a számukra. Mától vasárnapig többek között képernyőre kerül a felülmúlhatatlan kick-box legenda, Kimbo Slice igaz története, minden idők legjobb és legérdekesebb MMA mérkőzései, a pénteki, Papp László Sportaréna-beli Bellator gála összecsapásai, valamint a tavaly őszi budapesti kickbox rendezvény izgalmas pillanatai.

Pumped Gabo, a gasztro-gavallér

Mikor már azt hihettük, hogy mindent tudunk Pumped Gabóról, a fehérjemániás izomsrác képes meglepetést okozni azzal, hogy megvillantja a benne lakozó, igaz, jól elrejtett, önzetlen gavallért. Becéző szavak és altató esti mese mellett még „szakácstudományát” is beveti a Pumpedék legújabb adásában, hogy jobb kedvre derítse az ágynak esett Ágit.

Havas Dóra megnyitja álmai cukrászdáját a TV Paprikán

Havas Dóra megsüti az álmait, és erre a nézőket is megtanítja. A népszerű gasztroblogger legújabb műsorában azoknak az édességeknek az elkészítését mutatja be, melyek a legkedvesebbek számára. Április 15-én a TV Paprikán indul a Havas Dóra: Álmaim cukrászdája, mellyel a húsvéti készülődéshez is ihletet ad.

Folytatódik a Better Call Saul

A Better Call Saul április 13-án, 22:00 órakor indul az AMC-n. A csatorna saját gyártású sorozata, a ’Better Call Saul’ a ’Breaking Bad’ előzménysorozata, annak az egyik kedvenc karakterére, az ügyvéd Saul Goodman figurájára épül.

Ági a vérét adta Pumped Gabóért

Pumpedék szekere kirobbanó konfliktusokkal robogott tovább az RTL Spike műsorán hétfő este. A hűtlen fehérjefaló Gabo és féltékeny barátnője közt tettlegességig fajult a vita VV Zsófika miatt – Ági pedig vérét adta a színpadi drámákat meghazudtoló konfrontációban. Ráadásul a fitneszterem fellendítése sem alakul olyan fényesen, ahogyan azt hőseink elképzelték.

Az AMC saját gyártású sorozata ismét világpremierként tér vissza

A Fear the Walking Dead június 5-én folytatódik. Hajnali 3 órakor – egy időben az amerikai bemutatóval – eredeti nyelven, majd ugyanaznap este 22:00 órakor már magyar szinkronnal követhető az új évad minden izgalma. Az évad első fele 8 részből áll majd. A premier és a félévadzáró is dupla részes lesz, a 3. évad felének záró epizódjait július 10-én vetíti az AMC.

Pumped Gabo csak Áginak kedvezne a hódításaival

Nincs megállás, a macsó diszkótánc koronázatlan királya újra hozza a tőle várható figurát az RTL Spike képernyőjén. A Pumpedék e heti adásában Gabo becserkészi VV Zsófikát, hogy több tapasztalatra tegyen szert, hiszen szerinte ezzel is csak Áginak kedvez.

Pumpedék megmutatják a meztelen valóságot!

Arcpirítóan pikáns jelenetekkel startolt hétfő este az RTL Spike saját gyártású valóságshow-ja, a Pumpedék. A hűtlenkedő Pumped Gabo és barátnője Ági, aki a kilengések ellenére ragaszkodik a csalfa testépítőhöz, tabuk nélkül tárják a világ elé a pőre valóságot – a szó szoros értelmében. A meztelen tényeket cseppet sem takargató produkció középpontjában a hangos összeveszések és nagy kibékülések állnak, hiszen a családtagok, a barátok, sőt még a két főszereplő is ott tesznek keresztbe egymásnak, ahol csak tudnak.