Némethy Krisztina

nemethy_krisztina.jpg
Beosztás: 
Stratégiai igazgató

Szakmai életút

A diplomaosztóm után, aktív munkakeresésbe kezdtem, ennek köszönhetően, augusztusban már a 4-es villamossal jártam az akkori Zenith Media-ba dolgozni.

 

A BAT Szofi-ján nőttem ki magam asszisztensből médiatervezővé, majd dolgoztam Citroënen, Sanofin, az akkori Matáv brandjein, és még Procteren is. Ezalatt a pár év alatt, sok jó főnököm volt, akiknek mindnek sokat köszönhetek. Évek alatt gyűltek a tapasztalatok, médiatervezőből csoportvezető lettem, majd egy nap megjelent az életemben az RTL Klub.

 

Négy év után, 2002 augusztusában, már a Fehérvári útra jártam dolgozni. Az elmúlt hat év alatt, kapcsolattartóként, olyan ügynökségekkel volt lehetőségem dolgozni, akik mind a mai napig stratégiájukban és megoldásaikban is nagyon eltérően gondolkodnak. Ezeket a tapasztalatokat csak színesítette az a számtalan közös munka és tárgyalás, amelyeken keresztül Steve-től és Gabitól értékesítési szemléletet is kaptam. Májustól pedig számomra is újra fel van dobva a labda…

- Hogy indul egy reggeled?
Először a telefont nyomom le, majd pár perc múlva az ébresztőórát is. Aztán öt percet engedélyezek még magamnak – igaz többször is. Utána viszont gyors vagyok, mert muszáj.

- Hogyan végződik egy napod?
Filmszakadás szerűen alszom el. Így a legtöbb filmnek csak az elejét ismerem.

- Tudod mi zajlik épp a Barátok köztben?
Tildáék házassága mégis válságba kerül, Vanda magányosan búslakodik, mert senki sem szereti őt - megjegyzem jogosan, Miki pedig sorsfordító választás elé kerül, hogy megmentse-e Nóra udvarlójának életét, vagy hagyja a mélybe zuhanni…

- Jut időd sportolni vagy más hobbira a szabadidődben?
Ha sok a munka, valóban nem jut rá idő, de pár hét után, már nagyon tud hiányozni a mozgás. Amikor tehetem, akkor viszont spinning és egy ideje lovagolni is tanulok.

- Rendet tartasz az íróasztalodon?
Volt már, hogy másokén is.

- Mi az, ami leginkább kihoz a sodrodból?
Ha valaki ismeretek hiányában vádaskodik.

- Mi tud a leginkább felvidítani?
Egy EGTA konferencia – VELENCÉBEN!

- Mi a kedvenc sorozatod?
Bár azóta folyamatos a dömping, de a legjobbakat ( még hajnali kettőkor is ) a Jóbarátokon nevettem. Joey és a hálaadási pulyka, A karácsonyi tatu, Joey Porsche-ja… hát ezek.

- Hány telefonszámot tudsz fejből?
A családomét, a Panmediáét, ( mert ott elég csak a központi számot ismerni ), az Aegises lányokét, az Initiative költözés előtti számait – bár ez már nem túl hasznos infó. Ja és Dudás Geri mobilszámát, ami csak az utolsó számjegyében tér el az enyémtől.

- Melyik csapatnak drukkolsz a Foci Eb-n?
Apu, kinek drukkolunk?

- Milyen sportágat nézel meg feltétlenül az Olimpia alatt?
Vívást mindenképpen, és amit csak lehet és van magyar vonatkozása.

- Milyen könyvet olvastál utoljára?
A Boribon és Annipannit ér mondani?  Mer’ bizony épp ez került a kezeim közé a minap, közvetlenül a Vörös Oroszlán után.

- Teszel újévi fogadalmakat?
Nem-nem soha.

- Melyik a kedvenc ételed?
Amelyiket az Anyukám főzte. Vadas, tojásos lecsó, tojásos lecsó és tojásos lecsó, és persze a karácsonyi süteményeket mind.

- Mi jut eszedbe a tavaszról?
Egyszer csak világos van akkor is, amikor hazamegyünk.

- Kávé vagy tea? Tea, de néha kávé is, jó sok tejhabbal.

- Percre pontosan vagy késve? Sajnos késve.

- Sms vagy telefon? Ma már telefon.

- Sör vagy bor? Bor.

- Kispárna vagy nagypárna? Mindkettő!