HU/EN
2016. szeptember 28.
RTL

Kétség sem fér hozzá, hogy felnőtt egy újabb generáció: az X-Faktor mentorai – Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti – már az első válogató során számos tehetséget találtak, akikkel hamarosan a tábor adásokban találkozhat újra a közönség. A tehetségkutató műsor 6. évadának első, válogatókon felvett adása a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton egészen kiemelkedő, 31%-os közönségaránnyal nyitott, miközben a teljes lakosságból 1 millió 59 ezer főnél is többen nézték meg a műsort.

A sok tehetség mellett természetesen idén is rengeteg olyan jelentkező is nekivágott az X-Faktornak, akik nem annyira az énektudásuk miatt maradnak emlékezetesek.

Jövő hét szombaton 20 órától tovább folytatódik az X-Faktor, amelyben idén minden eddiginél nagyobb a tét, hiszen egy luxusutazás mellett összesen 27 millió forintos nyereménnyel jutalmazzák majd az év legjobb hangját. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett ugyanis a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.