HU/EN
2018. január 17.

Több kérdést is nyitva hagyott az iZombie első évadjának fináléja. De van egy jó hírünk a sorozat rajongói számára: nem kell sokat várniuk az izgalmas folytatásra! Az RTL Spike ugyanis már január 19-én, pénteken este műsorra tűzi Liv, a hullaházi rezidens újabb, nem kevés abszurd humorral megspékelt kalandjait. Ráadásul a platinaszőke hősnőnek a korábbiaknál még nagyobb akadályokat kell leküzdenie, és meg kell birkóznia mindazzal, amit magára zúdított.

Nagy dobással kezdte január 2-án az új esztendőt az RTL Spike: hazánkban elsőként a csatorna nézői láthatták tévében az amerikai sikersorozat, az iZombie szinkronizált epizódjait. A szexi élőhalott, Olivia „Liv” Moore és a krimi elemekkel operáló, de a sok komikus csavart és fekete humort tartalmazó széria alig három hét alatt rengeteg rajongót szerzett magának.

Az első évad azzal zárult, hogy Blaine végzett Liv újdonsült szerelmével, Lowellel, ráadásul a főgonosz zombi az ellenszernek köszönhetően visszaváltozott húsvér emberré. A folytatásban Blaine-t, aki eddig drogdíler módjára kereskedett az emberi agyakkal, új helyzetéből adódóan egy teljesen más oldaláról ismerhetjük meg. Liv továbbra is segít a bűnügyek megoldásában, ezeken keresztül láthatjuk pontosan karakterének fejlődését. Az új epizódokban is maradnak a szellemes dialógusok és újfent repkednek a groteszk poénok, de már az első rész sötéten indít, ami megalapozza a továbbiakat. A korábbiaknál jóval komorabb hangulatot leginkább Liv helyzete, valamint a többiekhez és saját magához való viszonya táplálja majd. A történet egy érdekes szállal is bővül, hiszen Major és Peyton is tudomást szerzett arról, hogy a platinaszőke hullaházi rezidens valójában egy élőhalott. De hogyan fogják ezt feldolgozni? Többek között ez is kiderül a produkció várva várt második évadjából!

iZombie 2. évad premierepizód január 19-én 22.00-tól az RTL Spike műsorán, további részek minden hétköznap 22.00-tól!