HU/EN
2016. március 1.

A Cool maradt a listavezető a kábelpiacon: 5,8 és 7,0%-os közönségarányt ért el egész napon és főműsoridőben. A csatornán a soroztok vitték a prímet ezen a héten is: a Dr. Csont és A mentalista csütörtöki epizódjai 10,8 és 10,1%-os közönségrészesedést értek el a kiemelt célcsoporton. A héten véget írt a csatorna elmúlt fél évtizedének legsikeresebb sorozta, az X-Akták legújabb szériája. A 6 epizóddal jelentkező sci-fi krimi premier adásai átlagosan 12,2%-os közönségarányt teljesítettek. A legnézettebb, első részt a teljes lakosságból 406 ezer, a legfontosabb értékesítési célcsoportból is több mint negyedmillió néző követte figyelemmel.

A Film+ közönségaránya 4,8 és 5,3% lett teljes napon és főműsoridőben. A heti top filmje, a Colombiana 7,7-os közönségrészesedést hozott a csatornának hétfő este.

Az RTLII (All day / prime SHR: 1,9% / 2,0%) heti kedvence ismét a saját gyártású comedy lett: a Showder Klub kedd esti showja 4,6%-os közönségrészesedést ért el.

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL3 kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.
Heti átlagos főműsoridős közönségarány alapján a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek)