HU/EN
2017. június 14.

A második generációs csatornák első tíz legnézettebb programja közül nyolc az RTL csatornáin volt látható a 23. héten. A Film+ mindent vitt: a hét összes napján diadalmaskodott!

Megállíthatatlan volt a Film+ teljes napon és főműsoridőben is 5 és 5.6 %-os közönségarányával. Nem is akadt kihívója, hét napból hétszer tudott győzni egész napot tekintve. A top 10-es második generációs műsorok közül hat a csatornán volt látható, amiből három az országos lefedettséggel rendelkező TV2-nél is erősebbnek bizonyult idősávjában. Műsorkínálatában olyan filmek szerepeltek, mint a Támadás a Fehér ház ellen 2. (9.3 % SHR), Az utolsó boszorkányvadász (7.5 % SHR) és A feláldozhatók (7.8 % SHR). 

A Cool ugyan teljes napon 3.3 %-os eredményével gyengébb lett, de főműsoridőben 3.8 %-kal még mindig dobogós, holtversenyben a második helyen végzett. A legnézettebb műsorokból is kivette a részét, a Családi üzelmek (5.5 % SHR) című filmet és Dr. Csont (5.9 % SHR) szerdai epizódját kedvelte a legtöbb néző a csatornán.

Az RTLII hasonlóan teljesített teljes napon és főműsoridőben 2.4 és 2.5 %-os közönségarányával. Legnézettebb napja szerdán volt, amikor is kiváló eredményeket ért el a Showder klub  - Híradó - Pimaszúr átcuccol aranyhármas, illetve a szombaton műsorra tűzött amerikai tudományos-fantasztikus film, a Kapcsolat  is 3.4 %-ával.

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.