HU/EN
2016. június 14.

Hamarosan ismét kifut a Batthyány téri kikötőből a Nickelodeon jól ismert hajója, ahol június 19-én, vasárnap a gyerekek legnagyobb kedvenceivel, többek között SpongyaBobbal és Dóra, a felfedezővel is találkozhatnak a résztvevők.

A népszerű gyerekcsatorna óriás memóriajátékkal, Csőrös Harvey labirintussal, origamival, lufikkal, arcfestéssel és a Búgócsiga Zenede interaktív műsorával várja a kicsiket és nagyobbakat, a jókedv tehát garantált lesz a Nick hajón.

Időről időre nehézséget okozhat a szülőknek, milyen érdekes, izgalmas és szórakoztató programokkal foglalják le gyermekeiket az óvodai, iskolai szünetekben. Ebben segít idén is a Nickelodeon, amely a Nick hajó téli nagysikerű debütálása után, június 19-én ismét vízre bocsátja az úszó „játszóházat”. Most ismét bárki találkozhat sorozatbeli kedvenceivel - a vidám és javíthatatlanul optimista SpongyaBobbal, valamint a legkisebbeket iskolára felkészítő és angol nyelvvel is megismertető Dóra, a felfedezővel –, segíthet Csőrös Harvey-nak kijutni a labirintusból, fényképezkedhet a kedvenc karaktereivel, sőt, el is készítheti papírból és haza is viheti őket.

A Nickelodeonnak kiemelten fontos a gyerekek szórakoztató formában történő tanítása, ezért a Nick hajó is játékosan segít elsajátítani új ismereteket, például az angol nyelvről vagy a  környezetvédelemről. Emellett a kicsik kívánságait arcfestő és lufihajtogató teljesíti, de izgalmas kézműves foglalkozások sora is várja őket.

A Nick hajón – amelyet könnyű lesz felismerni a vízben, hiszen hatalmas, felfújható, SpongyaBob díszíti – a rengeteg izgalmas és szórakoztató játék mellett a Búgócsiga Zenede interaktív, nem csak gyermekeknek szóló műsora várja az érdeklődőket - a kétórás hajóút június 19-én, vasárnap 10:00-kor indul a budapesti Batthyány téri Silverline kikötőből.

Beszállás: 9.30-tól

Jegyet elővételben és a helyszínen is lehet vásárolni, de a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes előre helyet foglalni.

Bővebb információ:  www.nickelodeon.hu , +36203325364,  rendezveny@silver-line.hu   Jegyvásárlás:  http://ticket.silver-line.hu/shop/nickelodeon-hajo/  vagy személyesen a hajón