HU/EN
2016. április 26.

A Comedy Central március végén indult legújabb saját gyártású műsora, a Comedy Club új lendületet adott a stand-up comedy műfajának.

A legjobb magyar humoristák tévében eddig még nem látott másfél órás önálló estjeinek nézettsége rendre a dupláját hozza a péntek esti főműsoridős műsorsáv korábbi nézettségi átlagának.  Már az első adás (KAP: Ősök és utódok) is erősen kezdett és az eddigi négy adás átlagosan 6 százalék feletti közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében. Az eddigi legsikeresebb estet Hadházi László stílusosan A humorkabaré visszatér 2. címet viselő produkciója nyújtotta, 7,53%-os részesedésével. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy a csatorna aznapi össznézettségével a 3. helyre került az RTL Klub és a TV2 után.

A Comedy Central 2016-os tehetségkutatója, a Magyarország, Szereplek! mostanra túljutott az elődöntőn, ahol a 300 jelentkezőből 20 ígéretes stand-up tehetséget juttatott tovább a szakmai zsűri. Most a közönség választja ki szavazataival a döntőbe kerülő 10 legjobbat és a közönségdíj nyertesét. Április 29-től május 18-ig lehet szavazni a tehetségkutató weboldalán, a döntő bemutatója pedig június 5-én lesz látható a Comedy Central műsorán.

A stand up tartalom iránt érdeklődöket komplex stand up és comedy ajánlatokkal tudja kiszolgálni az r-time csapata.