HU/EN
2018. január 10.

A Hadas Kriszta nevével fémjelzett doku-reality sorozat, a Jön a Baba ismét visszatért a TV képernyőkre harmadik évadával, az RTLII-n. A töretlen sikernek örvendő sorozat, a kutatási adatok alapján ismét elnyerte a nézők tetszését: az eddig sugárzott epizódok magasan a csatornaátlag felett teljesítettek a 18-49-es korcsoportban.

A harmadik évadban nyomon követhetjük egy fiatal házaspár történetét, megismerhetünk egy házaspárt, kamera elé áll egy vagány, öntörvényű anyuka, jelen lehetünk, mikor egy zenész apa szíve meglágyul, ahogy karjába veszi újszülött kislányát. Beleshetünk egy vidéki, hagyományőrző környezetben élő házaspár életébe, követhetünk egy váratlan szervtranszplantációt, drukkolhatunk egy 3 hetes csecsemő felépüléséért. Jelen lehetünk, mikor egy főiskolás lány egyedül álló anyává válik, tanúi lehetünk egy csodának, és épphogy lencsevégre kaphatunk egy "rohamszülést".

A félidejéhez ért sorozat január 6-án, a 6. epizóddal folytatódott, melyben Petra és Balázs történetével ismerkedhettünk meg. Ők azért jelentkeztek a műsorba, mert úgy gondolták: már nyíltan tudnak beszélni arról, amit átéltek. A 25 éves édesanya első gyermeke születése után gyermekágyi depresszióval küzdött. Nagyon nehezen szabadult meg a sötét gondolatoktól, és amikor nagy nehezen kimászott a mély gödörből, kiderült, jön az újabb baba. A házaspár első gondolata az abortusz volt, mert attól féltek, újra megismétlődik minden. De a bécsi abortuszklinikáról mégis hárman távoztak, megtartották a babát!

Jön a baba – január 6-tól RTLII műsorán!