HU/EN
2016. február 2.

A Cool-on egy újabb országos sorozat premiert láthatnak néhány hét múlva a nézők, ugyanis február 22-én, hétfőnként érkezik a Rosewood című amerikai krimi.

A Cool számos sikeres amerikai filmsorozatot hozott már el Magyarországra, így a Dr. Csont, a CSI sorozatok és például a Castle legfrissebb évadai is az ország legnézettebb kábelcsatornáján láthatóak. De itt debütált óriási sikerrel, szinte a világpremierrel egy időben az X-Akták vadonatúj, 10. évada is. Február 22-től pedig újabb amerikai krimi érkezik Rosewood címmel.

A 22 részes sorozat egy privát halottkémről, dr. Rosewood-ról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, multifunkcionális laborja van, ő maga is briliáns és nem mellékesen menő, talán ezért is vonják be a nehezebb ügyekbe. A főszereplő patológus figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, és a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Viszont túlzottan optimista, ez pedig súrlódást okoz közte és a nyomozónő között, akinek segít.

 

A főbb szerepekben Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Anna Konkle, Gabrielle Dennis és Maggie Elizabeth Jones látható. A főszereplő Morris Chestnut olyan filmsorozatokban szerepelt, mint a Beépülve, az Amerikai Horror Story, epizódszerepe volt a Dr. Csontban és a Vészhelyzetben, de láthatták olyan filmekben is a nézők, mint A hívás vagy a Ha/ver 2.