HU/EN
2018. január 17.

Az RTL Magyarország második generációs kábelcsatornái az év második hetében is hozták az eredményeket. Teljes napon a legjobb közönségaránnyal az RTL+ büszkélkedhetett, mégpedig 1%-al, a Sorozat+ és az RTL Gold fej-fej mellett állva 0,8%-ot ért el, míg a Muzsika TV 0,5%-ot.

Az említett csatornák közül, a Sorozat+ legnézettebb műsorai a Dr. Csont szombat éjszakai (4,2% SHR), valamint a Gyilkos elmék szombat esti epizódjai (3,0%SHR) voltak. Az RTL Goldon pedig az Anikó #show tört az élre az elmúlt héten, a péntek délutáni (17:00-kor kezdődő) adása 4,7%-os közönségarányt ért el.

A Szuperhekusok, azaz Bud Spencer és Terence Hill szombat este az RTL+-on üldözték a bűnt és vonzották a nézőket a televíziók képernyője elé, ezzel pedig a csatorna legnézettebb műsorává vált január második hetében (2,2% SHR). A hétköznapokban pedig a bohókás Mr. Bean volt a nyerő (hétfő este: 2,0 SHR). A Muzsika TV-n ez alkalommal a Lakodalmas című program volt a nézők kedvence (1,1% SHR).

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 01.08.-01.14.