HU/EN
2016. augusztus 24.

Cool  (All day/ Prime: 3,9% / 4,8%) tudott a legeredményesebben teljesíteni, ahol a heti legnézettebb műsorok dobogóján a sorozatok szerepelnek. A héten az aranyérmet a kedd esti  Dr. Csont  szerezte meg 9,3%-os közönségaránnyal. A második helyet a szerdai  Gyilkos elmék  nyerte el 8.6%-kal, míg a csatorna harmadik helyezettje a  Második esély  szintén szerdai epizódja lett 9,8%-kal.

Film+  is megvívta a héten a csatáját (All day/Prime: 3%/3.9%). A hétvégi filmek közül kettő is fel tudott kerülni a lista tetejére. A mindenki által kedvelt Bud Spencer és Terence Hill páros a dobogó legfelső fokára juttatta a  Bűnvadászok című kalandfilmet, amely 8%-os közönségarányt ért el. Ezt követi a szintén vasárnapi  Erőnek erejével  című akciófilm, amely Arnold Schwarzenegger főszereplésével 6,6%-on teljesített. A csatorna eheti bronzérmese a hétfői  Ninja II. – A harcos bosszúja  című akciófilm lett 5,6%-os közönségaránnyal.

Az  RTLII  is stablian tartja eredményeit (All day/ Prime: 2,2% / 2,2%), ahol ezen a héten is meg tudta szerezni az első helyet a  Showder klub , melynek legnézettebb hétfői része 4,9%-ot tudott elérni.  Ezt követte a vasárnapi  Pimaszúr átcuccol  3,2%-os közönségaránnyal, majd a harmadik helyen a pénteki  A gyanú árnyékában  9.2%-os közönségaránnyal.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL3 kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.
Heti átlagos főműsoridős közönségarány alapján a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek)