HU/EN
2016. május 10.

Dombóvári István meztelenre vetkőzik pénteken este a Comedy Centralon, de nyugalom, nem kell megijedni; nem a szó szoros értelmében. A humorista ugyanis azt vallja, hogy a jó standup olyan, amelyben az ember a szívét-lelkét megmutatja a közönségnek, és az ország Dombija így is tesz pénteken 21.00-kor, a Comedy Clubban, a 120.021 gramm című önálló estjében.

21 gramm a lélek súlya, 120.000 gramm pedig Dombóvári Istváné, amiből egyenesen következik, hogy a humorista pénteken a testét és a lelkét is mérlegre teszi a televízióban eddig még soha nem látott önálló estjében. Mivel a standup nagyágyúja heti öt-hat fellépése mellett a képernyőn is rendszeresen szerepel – sokan tehát jól ismerhetik az arcát –, adódik hát a kérdés, hogyan vásárol például aranyérkenőcsöt úgy, hogy a patikus talán épp őt nézte a tévében előző este? Vagy hogy mi történik akkor, amikor Dombit az orvosi vizsgálaton pucsításra utasítják, mire ő visszakérdez: „Doktor úr, ne legyen már ilyen kemény, azt se tudom, hogy kell?”. Ez a sztori azonban még semmi, ennél   még több kacagtató privát történetet hallhat az, aki megnézi a nagy nevettető önálló produkcióját a Viacom magyar humorcsatornáján.

Dombóvári István: 120.021 gramm című előadása május 13-án, pénteken 21.00-tól a Comedy Centralon, ismétlések május 14-én, szombaton 09.30-tól és másnap 19.00-tól.