HU/EN
2016. március 21.

A 11. hét kedvenceit a Film+ vetítette. A munkaszüneti és ünnepnapokkal induló hét kedvezett a csatornának: a top 3 kábel filmet ekkor láthatták a nézők. A következő három nap c. thriller hétfőn 9,4%-os, a Csonthülye 2. c. vígjáték kedden 6,6%-os, a Bérgyilkosék c. akció-vígjáték szintén hétfőn 6,1%-os közönségarányt ért el főműsoridőben. 

A Cool sikersorozatai továbbra is a hétköznapok kedvenc kábeles műsorai voltak. Nézettségi eredmények alapján a Dr Csont csütörtöki epizódja került az első helyre (SHR: 8,7%), ezt követte A mentalista szerdai része (SHR: 7,8%) és a harmadik helyet a Gyilkos elmék csütörtöki része nyerte el (SHR: 7,7%).

Az RTLII-n (All day / prime SHR: 1,8% / 1,9%) ez alkalommal az Európa Liga labdarúgó mérkőzés közvetítése volt a legkedveltebb esemény a kiemelt értékesítési célcsoport körében. A csütörtökön 21 órakor kezdődő Manchester United – Liverpool rangadó 5,3%-os közönségarányt ért el műsorsávjában.
(Heti SHR teljes nap/főműsoridő, 18-49: Film+: 5,3% / 4,7%; Cool: 5,0% /4,6%).

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL3 kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.
Heti átlagos főműsoridős közönségarány alapján a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek)