HU/EN
2016. március 23.

A tavaszi megújulás előnyére vált az RTL+-nak: zsinórban már a harmadik 1.6 %-os heti közönségaránnyal halad előre a csatorna. Ilyen magas, egybefüggő eredménnyel még nem büszkélkedhetett fennállása óta.

A 11. heti sikerekről ezúttal nem csak az Egy rém rendes család (legnézettebb epizódja 2.6 % SHR), az angol humor nagyágyúja: Benny Hill (legnézettebb epizódja: 2.5 % SHR) ill. a Csengetett, Mylord? (legnézettebb epizódja: 2.9 % SHR) szereplői gondoskodtak, ugyanis a hét kedvencei ezúttal az És megint dühbe jövünk ( 6.6 % SHR) és a Piedone Afrikában című nagysikerű akcióvígjátékok voltak.

A két örök klasszis, a vasöklű Bud Spencer és Terence Hill 1978-as filmje olyannyira népszerű volt, hogy idősávjában csupán az RTL Klub tudta megelőzni, maga mögött tudva az összes országos és kábelcsatornát. Ezeken felül szombaton a csatorna teljes főműsoridős közönségaránya is kiválóan teljesített, 5.4 %-ával a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.