HU/EN
2017. november 28.

A Sorozat+-on a 47. héten a legnézettebb műsornak a péntek éjszaka vetített Gyilkos elmék bizonyult (5,8% SHR), a Columbo a második helyet tölti be (hétfő este: 2,4% SHR), míg a CSI csütörtök esti epizódja került a TOP3-as lista végére (1,5% SHR).

Az RTL+-on a múlt heti közönségkedvenc egy megunhatatlan vígjáték a kék egyenruhásokról, mégpedig a Rendőrakadémia 3 (vasárnap délután: 2,2 SHR). Az RTL Goldon az előző héten egy vicces vetélkedő, az 1 perc és nyersz! (hétfő este: 1,7% SHR) és az Anikó #show (hétfő délután: 2,6%SHR) mutatkoztak a legnépszerűbbeknek.  A Muzsika TV-n szombat délután a Retro Disco című műsor prudukálta a legjobb eredményt az említett időszakban (2,3% SHR).

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2017 november 20 – november 26.