HU/EN
2016. szeptember 12.
RTL

Hétfőtől péntekig a Nyerő páros – Éjjel-nappal Budapest – Barátok közt műsorfolyam bizonyult újfent megállíthatatlannak, majd szombaton a Kicsi óriások is végig vezetve nyerte meg idősávját a konkurenciával szemben. A felsorolásból is kitűnik, hogy az RTL Klub ezen az őszön is a saját gyártású műsoraival éri el legjelentősebb sikereit.

A koraesti hírsávban az RTL Híradója a hétfői egyetlen alkalmat leszámítva fölényesen nyerte meg a hetet, estéről estére előnnyel adva át helyét a főműsoridőt indító műsoroknak. Hétfőtől péntekig a Nyerő páros – Mit bír el a szerelem? celebjei az első heti, kiemelkedő sikerüket még tovább tudták fokozni: heti átlagos közönségarányuk 23.5%-ról kereken 24%-ra emelkedett a műsor 2. hetében.     

Az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt valamennyi estén hatalmas különbséggel tarolt, majd a főműsoridőket lezáró sorozatok közül ezúttal a hétfői Dr. Csont lett a hét legnézettebb heti sorozata, de a keddi Castle, a szerdai Szulejmán, a csütörtöki Miami helyszínelők és a pénteki Csúcsformában is megelőzte idősávjában a TV2-őt.

Szombaton a Kicsi óriások a Star Academy showműsorát múlta felül egyértelmű különbséggel, a későbbi idősávban pedig a Másnaposok 3. című film biztosította be az estét az RTL Klub számára.

Vasárnap este a TV2 elindította még egy őszi nagy durranását, a Sztárban sztárt. A showműsor egyelőre sikeresebbnek tűnik, mint a többi idei TV2-es formátum, és a vasárnap este megnyeréséhez elegendőnek is bizonyult. Az RTL Klub ennek ellenére szép eredményeket ért el, az ugyanebben a sávban futó Holnap határa a hét legnézettebb filmje lett.

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.