HU/EN
2016. augusztus 9.

A kábeles piac aranyérmese ezúttal a Film+ lett (All day/ Prime: 4,7 % / 6 % SHR), mely a fent említett szerdai napon érte el csúcsát. A feláldozhatók 3. című akciófilmjével (13,1 % SHR) saját csúcsát döntötte meg. A csatornán a film az eddigi év mozija lett, a kábelek portfóliójában pedig csupán csak a Cool tudja megelőzni, ezzel az 5. helyezett film idén.

Az ezüstérmet a Cool kapta (All day/ Prime: 4,5 % / 5,4 % SHR), mely népszerű sorozatainak köszönhette dicsőségét. Legfényesebb napja a kedd volt: Dr. Csont 10,3, míg a New York-i helyszínelők soron következő epizója 12 %-os közönségarányt ért el, mellyel a TV2 megegyező idősávját is megelőzte. De nem törpül el a pénteki Alkonyat - Hajnalhasadás második része sem, ami 8,7 %-ot tudhatott magáénak.

Az RTLII is stabilan tartja kiváló eredményeit (All day/ Prime: 2,2 % / 1,8 % SHR), ezúttal is a Showder Klub lett a legnézettebb a csatornán, a hétfői része 3,8 %-ot zsebelt be, amit a rá következő Híradó követett 3,7 %-kal. A szombat is kedvezően alakult a csatorna életében: A sötétség határán angol-amerikai thriller a maga 2,9 %-os közönségarányával bronzérmes lett.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL3 kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.
Heti átlagos főműsoridős közönségarány alapján a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek)