HU/EN
2018. február 21.

A Pókember, a Hulk, az X-Men, a Vasember és a Fantasztikus Négyes karaktere is már közel 55 éve szórakoztatja a nézőket és olvasókat. De az is érdekes tény, hogy Robert Kirkman, a „Fear the Walking Dead” megálmodója is képregényíróként kezdte pályafutását, és az egyik legismertebb képregénye a „The Walking Dead”.

A többi közt ezekről is szól az AMC Studios legújabb dokumentfilm-sorozata, amely olyan sokat látott művész gárdát mutat be, akik a popkultúra izgalmas világát és történeteit egy mindeddig ismeretlen szemszögből mutatja be a nézőknek.

“A képregények titkos története” egy hatrészes, egyenként egyórás epizódokból álló széria, ami a képregényírás történetét mutatja be a legnagyobb ikonokkal. Így például megszólal az a 95 éves Stan Lee, aki a Marvel Comics, vagyis az egyik legnagyobb amerikai képregénykiadó meghatározó alakja, és a fent említett karakterek kitalálója, de feltűnik az Emmy-díjra jelölt Patty Jankins, a 2017-es Wonder Woman rendezője, aki először csinált a DC Comics hősnőjéről egész estés mozifilmet.

A sorozat premierje február 24-én, szombaton 14:00-kor lesz az AMC-n.