HU/EN
2018. március 13.

Az RTL Magyarország második generációs kábelcsatornái közül a Sorozat+ érte el a legmagasabb közönségarányt 1,3%-kal. A csatornán a kedd esti CSI: New York-i helyszínelők lett a közönségkedvenc 2,2% SHR-rel, amit a péntek éjszakai Gyilkos elmék követett több, mint 32 ezer nézővel. A dobogó harmadik fokára Columbo léphetett fel: a sorozat szerda esti epizódját közel 30 ezren követték figyelemmel.

Az RTL+ az elmúlt hetet 0,7%-os aránnyal zárta. A csatorna kedvencei sorrendben a kedd esti bohókás Mr. Bean 2,3%-kal, a Csengetett, Mylord? 1,8% SHR-rel és a konfliktusokkal teli Győzike Show 1,7%-kal lettek.

Az RTL Gold heti átlagban 0,6%-ot produkált, a csatorna legnézettebb műsora az Anikó #Show szerda délutáni adása lett 5,0%-os közönségaránnyal. A Muzsika TV az előző héten 0,4%-ot ért el az előző héten, teljes napon a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban. Legnézettebb műsorának a vasárnap délutáni Felvidéki mulatós show (2,3% SHR) bizonyult.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 március 5 – március 11.