HU/EN
2016. február 2.

Megérkezett Magyarországra is a Comedy Central saját gyártású szitkomja, ami rövid időn belül meghódította az USA közönségét. A sorozat január 31-től látható minden vasárnap a Comdey Centrál műsorán.

A Ben Stiller nevéhez fűződő és egy illúziókat kergető testvérpár – Jack és Ben – küszködéseit bemutató Rémálomgyár első epizódja január 31-én volt látható.

A történet szerint a fiúk igazán szánalmasak: egy árva centet sem keresnek, egyedül abban bíznak, hogy a garázsban készülő filmtörténeti "remekművek" egyszer Hollywoodba - nem a floridaiba, hanem a kaliforniaiba - repítik őket. Szüleik egy szép napon megunják a két vérszívót és abban a reményben, hogy álláshoz jutnak végre, kiteszik őket a házból.

Válaszul Jack és Ben megpróbálják lenyúlni az ősöket 20 ezer dollárral, hogy az összeget egy filmbe fektessék. Egy mérhetetlenül túltolt jelenetben meghal a producerük – a már említett Ben Stiller -, és innentől nincs megállás a lejtőn. Jönnek az újabb bonyodalmak, felbukkan az alkoholista magándetektív Michael Madsen és egy másik világsztár, a saját magát alakító Cuba Gooding Jr.

Az ízléstelenül egoista testvérpár csendben reménykedik abban, hogy apjuk egyszer feldobja a bakancsát, közben pedig eszeveszetten küzdenek, hogy a floridai Hollywodból az igaziba nyergeljenek át.