HU/EN
2017. november 14.

Az RTL csoport kisebb második generációs csatornái közül az előző héten a Sorozat+ tűnt ki 1%-os közönségaránnyal, őt követi a sorban az RTL Gold 0,8 %-al, az RTL+ 0,7%-al míg a Muzsika TV 0,5%-os eredménnyel.

A Sorozat+-on a nézők kedvence továbbra is a Columbo, a péntek esti epizódja aratta a babérokat (3,3% SHR), azonban emellett a Gyilkos elmék és a CSI is rendkívül felkeltette a nézők figyelmét, az előbbi hétfőn (5,6% SHR) az utóbbi kedden (1,6% SHR) este produkálta a legjobb eredményeket.

Az RTL Goldon a talkshowké volt a főszerep a 45. héten. Az Aniko #show csütörtök délután sugárzott epizódja 4,0%-os közönségaránnyal remekelt, míg a Mónika show pénteki része 4,4%-ot ért el. Az RTL+-on a hétköznapok kedvence a hétfőn éjszaka vetített Knight Rider (2,9% SHR), míg hétvégén a  Rendőrakadámia produkálta a legjobb nézettséget (1,5% SHR). A Muzsika TV-n pedig a Zenés barátságok bizonyult a legnézettebbnek szombat délután (2,7% SHR).

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2017 november 6 – november 12.