HU/EN
2016. március 29.

Vadonatúj, saját gyártású műsorokkal, megújult zenei órákkal, esti élőszereplős sorozatdömpinggel pezsdíti fel kínálatát március 24-től a fiatalok hazai szórakoztató csatornája.

A VIVA tavaszi műsorrendjében többek között három új, saját gyártású műsor is indul. Jön a Szintén zenész, a VIP lista, és a Magyarország legjobb rapperei. A szakma elismert képviselőinek szavazatai alapján a VIVA elkészítette minden idők legjobb magyar rappereinek a ranglistáját, Az erről készült kétórás műsor, a Magyarország legjobb rapperei március 25-én volt látható a csatornán, melyet Hip hop-hétvége követ. 

A fiatalok tévézési szokásait követve a VIVA hétfőtől csütörtökig minden este élőszereplős sorozatokat visz a képernyőre. Esténként hét órától érkezik az őrült kalandokban bővelkedő Sam és Cat Ariana Grande főszereplésével, a kamaszkori kérdéseket feszegető Kínos, majd az igazság vagy hazugság dilemmájával szembesülő Simlis spinék. Az éjfélig tartó folytatásban négy premier epizóddal mutatkozik be a Röhej, amelyben amerikai hírességek kommentálják a legviccesebb és legőrültebb internetes videókat.