HU/EN
2016. február 23.

A 8. héttől országos premierekkel jelentkezik a csatorna. Február 22-től a Szívem csücskei című szitkomot láthatják a magyar nézők minden hétköznap 17 órától, február 29-től pedig a Családom, darabokban című sorozat teszi izgalmasabbá a csatorna műsorstruktúráját.

A neveletlen ősök és vagány tinik harca február 22-től látható a Viacom magyar humorcsatornáján: a világszerte nagy sikereket arató Szívem csücskei (Still Standing) végre hazánkat is készül meghódítani. Az abszurd poénokkal teletűzdelt produkció azt a ritka, ám felettébb szórakoztató állapotot taglalja, amikor a szülők leragadnak a tinédzserkorban, és még a csemetéik kedvéért sem hajlandók felnőni. Így aztán annyira alkalmatlanok felelős szerepükre, hogy utódaik kényszerülnek nevelni őket.
Szívem csücskei – országos premier február 22-től, minden hétköznap 17.00-tól a Comedy Central műsorán

A Családom, darabokban című sorozat február 29-én megérkezik Magyarországra. A háromgenerációs família viszontagságos mindennapjait végigkövető szituációs komédia egyik főszereplője Tom Hanks legidősebb fia, Colin Hanks. A széria, amellyel a CBS méltó választ adott az ABC által elindított nagy sikerű Modern családra, eddig sosem látott perspektívából mutatja be az eseményeket, különféle alternatív nézőpontokon keresztül, egyedi módon ábrázolva a gyakran elborzasztó sztorikat. Minden epizódban négy különböző történet elevenedik meg a Short család életéből, amely ugyan nem fenékig tejfel, ám összetartással minden problémájuk orvosolható. Aki a Modern családot megkedvelte, annak a Családom, darabokban sem okozhat csalódást!