HU/EN
2016. február 8.

2016-ban is minden a gyerekek körül forog majd a színpadon március 12-én a  Kids Choice Awardson , ahol kiderül, kikért rajonganak legjobban a kicsik. Vajon  Adele, Selena Gomez, Jennifer Lawrence, Taylor Swift  vagy  Chris Pratt  a legnépszerűbb? A Nickelodeon nemzetközi díjkiosztóján 22 kategóriában dönthetnek a jelöltek sorsáról: szavazni a világ minden tájáról lehet, így a hazai gyerekek is voksolhatnak a kedvenceikre.

Hamarosan mindent elborít a zöld lötty, március 12-én újra megrendezik a fiatal korosztály leginkább várt díjkiosztóját. A rajongók világszerte 180 országban követhetik majd a  Kids Choice Awards  eseményeit, ahol kiderül, kik kapnak idén az esemény védjegyének számító zöld trutyit a nyakukba. Vannak, akik több díjat is hazavihetnek,  Taylor Swift, Justin Bieber  és  Selena Gomez  ugyanis 3-3 jelölést is kapott, így akár tarolhatnak is a gálán, de  Adele  is bezöldülhet, aki a  Kedvenc énekesnő  kategóriában versenyzik a kicsik elismeréséért. A hosszabb szünet után nemrég visszatért  énekesnő Justin   Bierbernek  és  Ed Sheeran -nek is feladja a leckét, hiszen a  Kedvenc dal  kategóriában a Hello című világslágerrel könnyen leverheti őket.

Kedvenc televíziós műsorok  között rengeteg a szuperhős, a kategória esélyesei között szerepelnek a Nickelodeon hazai rajongóinak kedvencei,  Veszélyes Henry  és a különleges erővel rendelkező  Thunderman család  is, de tarolhat  a gálán emellett a  Nicky, Ricky, Dicky & Dawn  című sorozat is. A  Kedvenc animáció  kategóriában több világhírű rajzfilmkarakter csap össze, a világ leghíresebb szivacsa,  SpongyaBob  mérkőzik meg többek között  Alvinnal  a mókussal, akinek vadonatúj kalandjai hamarosan láthatóak lesznek a hazai Nickeodeonon is  Alviiin!!! és a mókusok  címmel.

A gyerekek  Kedvenc TV-s gyerekműsorainak férfi és női színész  jelöltjei között olyan nevek szerepelnek, mint a  Nicky, Ricky, Dicky & Dawn -ból ismert  Aidan Gallagher Casey Simpson  és  Lizzy Greene,   Jace Norman  a  Veszélyes Henry-ből  és  Jack Griffo  valamint  Kira   Kosarin,  A  Thunderman család  sztárjai. Új kategóriával is bővül idén a  Kids Choice Awards mezőnye, a gyerekek 2016-ban először, a  Kedvenc főzőműsorukat  is kiválaszthatják.

A legnagyobb hollywoodi sztárokat felvonultató, népszerű és látványos gála házigazdája a country szupersztár  Blake Shelton  lesz, aki a  Legjobb férfi énekes  kategória egyik esélyese, és aki a nagyon várja már a díjkiosztót. „ A jelöltek már nyilvánosak, alig várom, hogy kiderüljön kik fognak nyerni. Mindenki számára vannak kategóriák - TV műsor, film, videojáték, színészek, énekesek -, amit csak el tudsz képzelni’’  – fogalmazott a sztár, akinek már nem kell sokat várnia, hiszen hamarosan minden kiderül!