HU/EN
2017. május 16.

A 19. héten az RTL Magyarország második generációs csatornái közül a kiemelt célcsoporton az RTL+-nak 1,2%-os közönségarányt sikerült elérnie. Őt követi a Sorozat+ 0,8%-al, majd a Film+2 0,7%-al. A sort a népszerű zenecsatorna, a Muzsika TV zárja 0,4%-al.

Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Ross és Joey hatosa aratta le a babérokat az RTL+-on, hiszen szerda este 2,5%-os arányt sikerült elérnie a népszerű Jóbarátok című sorozatnak. A csatornát tekintve a nézettségi lista második legjobbja az örök, bohókás angol humorral fűszerezett Mr. Bean, a kedd este vetített epizódja 2,1%-al büszkélkedhet. A Csengetett, Mylord? valamivel lemaradva vezeti a TOP 3-as listát a hétfő esti 1,6%-os közönségarányával.

A Sorozat+-on a jó öreg nyomozóról szóló Columbo című filmsorozatot követték a legtöbben, a hétfői részének 2,7%-os arányt sikerült megközelítenie. A Film+2-őn az Automata utópikus története érte el a legmagasabb nézettséget szerda este 1,4%-al. A Muzsika TV-n a Kívánságpercek csütörtök este sugárzott részének sikerült diadalmaskodnia 0,8%-al.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. Célcsoport: 18-49 Live+Vodsal Időszak: 2017.05.08-05.14. All day