HU/EN
2018. február 7.

Február elsejétől számos új lehetőséggel, felhasználóbarátabb felülettel és HD minőségű videókkal várja látogatóit az RTL Most!

Az RTL Most továbbra is ingyenes platformként várja régi és új felhasználóit. Újdonság, hogy mostantól minden tartalom HD minőségben érhető el a látogatók számára. Az RTL Most használata továbbra is regisztrációhoz kötött, mert ez teszi lehetővé a személyre szabást: ennek köszönhetően a felhasználó azt is beállíthatja, hogy a belépést követően milyen, neki tetsző tartalmakat szeretne látni, illetve egy korábban elindított videót is ott tud folytatni, ahol abbahagyta. A megújult RTL Most az indulás pillanatától kezdve reszponzív, azaz táblagépeken és mobileszközökön megnyitva is teljes értékű felhasználói élményt nyújt. Nem feledkeztünk meg a mobilapplikációkat használó nézőinkről sem: a tervek szerint márciustól a mobileszközökön futó natív alkalmazások is teljesen megújult formában várják majd a felhasználókat.  A megújult platform a felhasználói élményen túl újszerű hirdetési lehetőségeket és megjelenéseket is kínál partnereinknek.

A külső mellett a tartalmi kínálat is teljesen megújul: a megszokott RTL Klub, RTLII, RTL Gold tartalmain túl már a Cool műsorai is elérhetőek a platformon, ez a közeljövőben további virtuális csatornákkal bővül majd. A műsorokat illetően a televíziós képernyőkön látható aktuális tartalmak szinte mindegyike továbbra is elérhető lesz az új platformon. Újdonság az X-Akták vadonatúj évadának visszanézhetősége, emellett olyan digitálisan exkluzív tartalmakkal is bővült a kínálat, mint például a Volt Egyszer Két Németország című sorozat.

A megújult platform képes lesz élő stream továbbítására: ezt az indulást követő két hétben az RTL Klub adásának sugárzásával demonstráljuk.  Emellett február 15-től az RTL Most látogatói élőben követhetik nyomon az Európa Liga mérkőzéseit is a megújult platformon.