HU/EN
2017. május 16.

Karafiáth Orsolya szűkölködésében bankrablást hajt végre Kőbányán, Koltai Róbert pedig új szakmában próbálgatja szárnyait. A Comedy Central műsorának legújabb epizódja a költőnőt és a Jászai Mari-díjas színművészt állítja meghökkentő készhelyzetek elé.

Egy váratlan szituációban a legjobb, amit tehetünk, ha megőrizzük hidegvérünket, megnyugtatjuk magunkat és társainkat, majd döntést hozunk. Hasonlóan járt el a Készhelyzet ma esti párosa is: Karafiáth Orsolya és Koltai Róbert leleményességének köszönhetően vicces fordulatokból a legutóbbi forgatáson sem volt hiány.

Ha valaki bűncselekményre adja a fejét, nem árt, ha pontos tervet készít, és mindenre gondol. Karafiáth Orsolya humanitárius módszerekkel próbálja ugyan megoldani a kőbányai bankrablás közben kialakult helyzetet, de a biztos úr kapós vonzó külleme még őt is elbizonytalanítja. Bár a határozottságáról ismert költőnő kezében nem áll túl félelmetesen a pisztoly, a letartóztatására érkezett rendőrt így is sikerül megszabadítania ruháitól.

Koltai Róbert a színházi deszkák és a filmvászon után új babérokra tör: a 2032-es foci Eb tenderét kívánja megnyerni. Koltai kreatív igazgatóként prezentálja élete projektjének részleteit, zavarában pedig szavalni kezd. Végül futball szakértelmével és Petőfi Sándor Tisza című versével annyira leveszi a pályázat zsűrijét a lábáról, hogy kérdés sem fér hozzá… 2032-ben Magyarország lehet az Eb házigazdája!

 

Készhelyzet új epizód ma este 21.30-kor a Comedy Centralon!