HU/EN
2016. április 5.

A kábelcsatornák között a Film+ volt ezúttal a legeredményesebb: a csatorna átlagos napi közönségarány mutatója 5,3% és főműsoridőben pedig 5,9% volt. A heti legnézettebb filmje a Húsvét hétfő este vetített Másnaposok 2. (2011) c. vígjáték, amely műsorsávjában a kiemelt értékesítési célcsoportban 8,1%-os közönségarányt ért el.

A filmcsatornát a Cool követi a kábelcsatornák rangsorában: napi és főműsoridős közönségaránya 4,5% és 5,2% lett. A Cool-on a sikersorozatokat is megelőzve a szombat esti Harry Potter fantasy sorozat 5. része (Főnix Rendje) lett a hét kedvenc műsora. (SHR: 7,7%)  

Az RTLII-n (All day / prime SHR: 1,9%) e héten is a humoristáké volt a főszerep: A közkedvelt saját gyártású szórakoztató show átlagosan 4%-os közönségarányt ért el főműsoridőben, és a legnézettebb pénteki epizód elérte az 5%-ot is a kiemelt célcsoport nézőtáborában. 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL3 kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.
Heti átlagos főműsoridős közönségarány alapján a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek)