HU/EN
2016. január 18.

Ezúttal – minimális előnnyel a Film+-al szemben – a Cool lett a legnézettebb kábelcsatorna: 5,1 és 5,8%-os közönségarányt ért el teljes napon és főműsoridőben. A csatorna szombat esti mozija még a Dr. Csont sorozat hétköznapi sikereit is felül tudta múlni: A fák jú tanár úr! (2013) c. csatornapremier vígjáték a 10%-os közönségarány szintet is túlszárnyalta a kiemelt célcsoport nézőtáborában (SHR: 10,2%)

A Film+ csupán egy hajszállal gyengébb eredménnyel zárta a második hetet: heti közönségaránya 5,1 és 5,7% volt teljes napon és az esti sávban. Csütörtök esti topfilmje a csatornán először látható „A sötétség határán” című krimi volt 9%-os közönségrészesedéssel.

Az RTLII főműsoridőben és egész napon 2,0 és 1,9%-os közönségarányt ért el. A csatorna heti kedvenc műsora a hétfő esti Híradó volt 4,7%-os SHR-rel.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL3 kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.  
Heti átlagos főműsoridős közönségarány alapján a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek)