HU/EN
2016. augusztus 30.
RTL

A Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra alkotta párok versengéséről szóló valóságshow a kereskedelmi célcsoportban 24,4 százalékos közönségarányt ért el premier adásával. A 18.55-kor, rögtön az RTL Híradó után kezdődő reality két TV2-es műsorral mérkőzött meg, a Tényekkel, illetve az Ezek megőrültekkel, melyek 18, illetve 10,3 százalékos közönségarányt értek el a reklámozóknak fontos korcsoportnál.

Jól teljesített a Nyerő Páros miatt későbbre került Éjjel-Nappal Budapest a maga 22,1 százalékos kereskedelmi közönségarányával, illetve a 21,8 százalékos Barátok közt is. A TV2 gigaprodukciója, a Star Academy első hétköznap jelentkező, két részből álló adása, mely nagyjából ezzel a két műsorral küzdött meg, 7,8, illetve 9 százalékot ért el a 18-49-es korosztály körében.

Az RTLII-n futó ValóVilág powered by Big Brother továbbra is a csatorna húzóműsora, melynek hétfői összefoglalója 6,2 százalékot ért el a 18-49-es korosztálynál, míg az utána következő BeleValó 5,2 százalékot. Előbbi az egyik legjobb kábeltelevíziós nézettséget is jelentette a sávjában.

Amennyiben szeretne szponzorként csatlakozni a műsorhoz, keresse fel kollegánkat az alábbi elérhetőségen:

Büky Dávid
buky_david@r-time.hu
+36-1/382-8540