HU/EN
2016. június 20.

Július 5-én, kedd este nyitja meg kapuit Budapest legmagasabban lévő mozija, a Paramount Tetőmozi. Egyedülálló nyári életérzés és a Paramount Channel filmcsatorna legsikeresebb alkotásai várják a kikapcsolódni vágyókat kedd esténként egészen szeptember 6-ig. Hűsítő italok, pattogatott kukorica, különleges mozi élmény a város felett!

Első alkalommal az 1999-es Amerikai szépség című filmet láthatják majd a nézők. Sam Mendes brit színházrendező első nagyjátékfilmje öt Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb filmért járó elismerést is. A főszereplő Kevin Spacey a legjobb férfi alakításért járó szobrocskát is elhozta, de filmbéli párját, Annette Beninget is jelölték. A Paramont Channel műsorán is korábban nagy sikert arató filmklasszikust sokan ugyan látták már, de a családapa életének gyökeres átalakulásáról szóló, döbbenetes szatírát nem lehet elégszer megtekinteni! 

A Paramount Tetőmozi programja:

Július 5.  AMERIKAI SZÉPSÉG

Július 12.  AIRPLANE

Július 19.  STAR TREK

Július 26.  BEVERLY HILLS-I ZSARU 1 és BEVERLY HILLS-I ZSARU 2

Augusztus 2.  AZ ÁLMOSVÖLGY LEGENDÁJA

Augusztus 9.  FORREST GUMP

Augusztus 16.  CSUPASZ PISZTOLY 1 és CSUPASZ PISZTOLY 2 és 1/2

Augusztus 23.  SHAFT

Augusztus 30.  COOL TÚRA

Szeptember 6.  SUPER 8

Paramount Tetőmozi 2016. július 5. – szeptember 6. között keddenként, 21.00 órától a Budapest Rooftop Cinema, Corvin Clubban (1085. Blaha Lujza tér 1-2).

 

Jegyek a helyszínen kaphatók, kapunyitás 18.00 órakor. Engedd el magad a Paramount Chanellel egész nyáron!