HU/EN
2016. április 20.

Kiváló, növekvő heti eredményekkel zárta a hetet a Film+, átlagosan teljes napon 5.3 %-os, míg főműsoridőben 6.2 %-os közönségaránnyal az ország legnépszerűbb kábelcsatornája lett. Legnézettebb filmje a szombat esti Tolvajtempó című amerikai akciófilm volt 7.9 %-kal.

Heti eredményei ugyan a második helyre szorították a Cool-t (All day / prime SHR: 4,8% / 5,4%), a hét legnézettebb kábeles filmjét mégis a csatorna sugározta, a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. része 8.9 %-os közönségarányt hozott a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton. 

AZ RTLII is nagyszerűen teljesít, legyen szó akár fociról, akár főzőműsorról. Ezúttal a csütörtök esti Európa Liga közvetítés: Liverpool  - Borussia Dortmund – visszavágó meccs bizonyult a legérdekesebbnek, a kiemelt célcsoporton kereken 5 %-os közönségarányt ért el. A saját gyártású főzőműsor, a Hagyjál főzni! legjobb adása szerda este volt,  4.0 %-ot ért el a 18-49-es célcsoporton. A csatorna heti átlagos eredménye főműsoridőben 2.3 %, teljes napon 2.1 % lett a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton elért közönségrészesedés alapján.
 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL3 kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.   Heti átlagos főműsoridős közönségarány alapján a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek)