HU/EN
2017. június 14.

Bede Róbert körbeutazza Európát a TV Paprika legújabb saját gyártású műsorában

Az Európa késsel-villával című új műsorban Kapusi Gerti és Bede Róbert minden részben egy-egy európai ország gasztronómiai különlegességét hozza el a nézőknek Dániától Lengyelországon és Olaszországon át egészen Görögországig. Olyan könnyen elkészíthető fogásokat mutatnak meg, melyekkel bárki színesítheti szokásos recepttárát. Mutatnak jól ismert fogásokat, melyeket szívesen megkóstol bárki utazásai során, de lesznek természetesen ismeretlenebb fogások is. A könnyen és bárhol beszerezhető alapanyagokból készülő ételek elkészítésével megmutatják azt is, hogy milyen érdekes hasonlóságok, egyezések és persze különbségek fedezhetők fel az európai országok gasztronómiájában.

Az egyes országok jellegzetes fő fogásait Bede Róbert mesterszakács készíti el, a sütirajongó Kapusi Gerti pedig finomabbnál finomabb desszerteket mutat be a nézőknek.

Az Európa késsel-villával című tizenkét részes sorozat június 19-én hétfőn este 21 óra 10 perckor indul a TV Paprikán . A további részek pedig minden hétköznap ugyanebben az időpontban láthatók a csatornán.