HU/EN
2016. augusztus 30.

A Muzsika TV sztárjai – Balázs Pali, Jolly és Suzy, Josh és Magyar Rózsa – is csatlakoztak az Igazgyöngy Alapítvány tanévkezdés előtti gyűjtőakciójához, amellyel a hátrányos helyzetű gyerekek beiskolázását segítik.

Jolly és Suzy tündéri kislányukkal együtt vásároltak és ajánlottak fel rengeteg füzetet, ceruzát, tollat, zsírkrétát , tankönyvcsomagolót, színes papírcsomagot és egyéb tanszereket. Fontosnak tartják, hogy gyermeküket már kicsi korától kezdve arra neveljék, hogy segítsen másokon, ahogy csak tud.

Balázs Palinak már iskolás a fia, így pontosan tudja, mekkora anyagi ráfordítást jelent a tanévkezdés, és hogy ez nagyon sok családnak óriási problémát okoz. Éppen ezért ő is füzetcsomagokkal, tolltartókkal, írószerekkel segíti az Igazgyöngy Alapítványon keresztül a hátrányos helyzetű gyermekek beiskolázását. Az egyik kottafüzetet pedig még dedikálta is: reméli, hogy ezzel örömet tud majd szerezni annak a kisgyereknek, aki majd megkapja ezt az egyedi darabot.

Magyar Rózsa is tucatnyi iskolaszert ajánlott fel a rászoruló nebulóknak, édesanyaként ő is különösen szívügyének érzi, hogy segítsen a gyerekeken. Mint ahogy az köztudott, az énekesnő kislánya volt az első „Muzsika Tv” baba, hiszen Rózsa már várandósan vezette annak idején a Kívánságperceket.

Josh, a Muzsika TV főszerkesztője ugyancsak nagy adag, az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen tanszerrel szeretne segíteni a rászoruló gyerekeken. Mint mondja, minden jótékonysági kezdeményezést örömmel támogatnak a Muzsika Tv előadói, hiszen ezzel is ki tudják fejezni a köszönetüket és a hálájukat a csatorna nézőinek, akik évek óta kitartó szeretetükről biztosítják őket.