HU/EN
2017. június 14.

Nagy sikerű műsoraival és népszerű filmekkel vág neki a nyárnak az RTL Klub. Olyan közönségkedvenc műsorok ismétlése látható a piacvezető kereskedelmi csatornán, mint például a Celeb vagyok, ments ki innen!, a Gyertek át!, az 1 perc és nyersz! Július 1-jétől pedig A mi kis falunk is visszatér a képernyőre.

Július 1-jétől visszatér A mi kis falunk az RTL Klub képernyőjére: szombatonként 20 órától újra figyelemmel kísérhetik a nézők Pajkaszeg cseppet sem hétköznapi lakóinak életét. A nagy sikerű fikciós sorozat legemlékezetesebb pillanatait az alábbi linkeken lehet megnézni:

http://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/meztelen-noi-testtel-erintkezett-a-pap-raadasul-mindenki-szeme-lattara

http://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/vajon-erika-kepes-lesz-megtanitani-gyurit-uszni

http://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/stoki-fajdalmat-meg-szabo-gyozo-is-megerezte

http://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/breking-itt-a-mi-kis-falunk-elso-ot-perce

http://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/az-orvos-es-a-ket-lyuku-segg-esete

http://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/tal-a-hoban

http://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/bakik

Humorból, celebekből és izgalomból viszont addig sem lesz hiány, hiszen hétfőnként 22.30-tól a tavalyi Gyertek át! ismétlése látható, hétköznap délutánonként 16 órától pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjainak küzdelmét lehet nyomon követni. Szombat esténként 18.50-től pedig az 1 perc és nyersz! 2015-ös évadának legemlékezetesebb pillanatait izgulhatják végig a nézők.

Érdemes lesz az RTL Klubra kapcsolni a nyári estéken is, hiszen olyan nagy sikerű filmek lesznek műsoron, mint például a Karatekölyök (június 18., vasárnap 19.55), a Kutyabajnok című amerikai-kanadai vígjáték (június 23-án, pénteken 21.20-tól), a Mackótestvér (június 24-én, szombaton 19.50-től), a Varázslótanonc, Nicolas Cage főszereplésével (június 25-én, vasárnap este 19.50-től), vagy például A hűséges című akció sci-fi (július 1-jén, szombaton 21.00). Július 2-án, vasárnap este pedig egyértelműen Dwayne Johnsoné lesz a főszerep, hiszen két filmje is látható lesz az RTL Klubon: az Utazás a rejtélyes szigetre (19.55) és a Csapda (21.45).