HU/EN
2016. október 25.

Az RTL csoport kisebb kábelcsatornáinak mindegyike a tőle megszokott megbízható teljesítményt nyújtotta a 42. héten. Ezúttal is az RTL+ eredménye volt a legjobb a kiskábelek között heti átlagos 1.1%-os közönségarányával.

Az  RTL+  elmúlt heti nézettségi toplistáját a hétvége sztárja, a vasárnapi  Csak szex és más semmi című magyar vígjáték vezeti  3.9% -os közönségrészesedésével. A második helyre esett vissza az angol humor sokak által kedvel képviselője, a  Csengetett, Mylord?  keddi epizódjával, amely  2.2%- on teljesített. A dobogó harmadik fokára ezúttal a csütörtöki  Mónika show  került fel( 5%  SHR). Továbbá, fontos megemlíteni, hogy az RTL+ a 42. héten növelni tudta közönségarányát a 18-29 évesek körében, hiszen az elmúlt heti 1%-hoz képest ezen a héten 1.3%-on teljesített a csatorna ebben a korcsoportban.

Sorozat+   0.7%- os heti átlagos közönségarányt ért el, ahol ezúttal a hétköznapi kedvencek kerültek fel a dobogóra. A csatorna legnézettebb sorozata a 42. héten a  Szulejmán  volt csütörtök délutáni epizódjával, amely  4.7% -os közönségarányt tudott elérni. Ezt követi a  Columbo  kedd éjjeli része  4.7% -kal, majd a  CSI  csütörtök éjjeli része  5.8% -kal.

Film+2  az elmúlt héten is átlagon felül teljesített a maga  0.6% -os közönségarányéval.  A csatornán a heti toplista első helyét a vasárnapi  Hippolyt  szerezte meg  1.8% -os közönségaránnyal. Ezt követte a szintén szombati  Szuperhekusok  című akció-vígjáték Bud Spencer és Terence Hill főszereplésével ( 1.3% SHR ). A hármas toplistát a  Szabotázs  című péntek esti akciófilm zárja  1.1%- kal.

Muzsika Tv  ( 0.4%  SHR) 42.heti legnézettebb műsorai: a keddi  Zenés randevú Balázs Palival  ( 1% SHR ), a szombati  Retro disco  ( 1.2% SHR ) és a  Klippek  péntek délután ( 1.7% SHR ).

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. Célcsoport: 18-49 Live+Vosdal; 18-29 Live+Vosdal. Időszak: 2016.10.17-10.23. All day.