HU/EN
2018. február 21.

Az RTL Magyarország kisebb második generációs kábelcsatornái közül a 7. héten - teljes napon, a 18-49 évesek körében - a Sorozat+-nak és az RTL+-nak sikerült a legjobb közönségarányt elérnie 1-1%-kal.

A Sorozat+ az előző héten csütörtökön produkálta az idei év eddigi legjobb közönségarányát 1,6%-kal. Az említett napon a nyomozók közül a New York-i helyszínelők tűntek ki igazán: a sorozat csütörtök este sugárzott része több, mint 37 ezer nézőt vonzott. A második helyet a szintén csütörtök este vetített Columbo szerezte meg 2,7%-os közönségarányával. A hétköznapok győztese a Gyilkos elmék hétfő éjszaka leadott része lett 6,5%-kal, ez egyben a dobogó harmadik helyét is jelentette az FBI különleges részlegének.

Az RTL+ legnézettebb műsora a vasárnap esti Knight Rider volt, ami több, mint 34 ezer nézőt ültetett a képernyők elé. A 7. hét legkedveltebb hétköznapi sorozatai a csütörtöki napon születtek a csatornán: a Győzike 2,4% SHR-rel, míg a Csengetett, Mylord? 2,3%-kal zárta az estét. Az RTL Goldnak összességében 0,6%-ot sikerült produkálnia, a csatorna legnézettebb műsorainak a kibeszélő show-k bizonyultak az előző héten. Az Aniko #show vasárnap 15 órakor kezdődő részének 2,7%-ot, a kedd délutáni Mónika show-nak pedig 3,6%-ot sikerült elérnie. A Muzsika TV-nek   heti átlagban 0,5 %-ot hozott, a csatorna heti legjobb eredményét ezúttal a Lakodalmas című műsor szállította szerda este a maga 1,2%-os közönségarányával.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 február 12  – február 18 .