HU/EN
2017. október 12.

Az RTL Magyarország másodikgenerációs csatornái közül az RTL+ érte el a legjobb eredményt a 40. héten 1,2%-os közönségarányával, emellett a  Sorozat+ is remek eredményt produkált az 1,1%-os arányával. Az RTL Gold  0,8%-ot, míg a Muzsika TV 0,5%-ot ütött nyélbe a 18-49 évesek körében.

A négy csatorna legnézettebb műsora az És megint dühbe jövünk (3,5% SHR), amelyet szombat este követhettek a nézők az RTL+-on. Szintén szép eredményt ért el ezen a csatornán a Knight Rider vasárnap esti epizódja 2,1%-al. A hétköznapok kedvence a Két pasi meg egy kicsi csütörtök esti része lett, ami 1,7%-os közönségarányt ért el.

A Sorozat+-on a hét kedvence a Columbo szerda esti epizódja 2,4%-al, a második kedvenc pedig a CSI, amely 2,1%-ot ért el. Az RTL Goldon az Anikó #show pénteki része 3%-ot, a Muzsika TV-n a Muzsika TV extra 2,4%-ot ért el.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2017 október 2 - október 8.