HU/EN
2017. június 14.

Sorozatok terén tovább erősít az RTL Spike: Magyarországon elsőként a csatorna nézői láthatják a népszerű Vámpírnaplók teljes hatodik évadát! A halhatatlan vérszívók és vérfarkasok rejtélyekkel teli életét bemutató széria június 14-én, 22.00-tól tért vissza a hazai képernyőkre, ráadásul az új évfolyam minden eddiginél fordulatosabbnak ígérkezik.

Őrülten izgalmas nyár elé néznek a Vámpírnaplók hazai rajongói: az RTL Spike jóvoltából végre tévében is láthatják a népszerű széria teljes hatodik évadját! De vajon milyen érdekességeket és izgalmakat tartogat a nézőknek a produkció?

A sorozat alkotói az ötödik évad fináléjában finoman szólva sokkolták a nézőket Bonnie (Kat Graham) és Damon (Ian Sommerhalder) eltűnésével, akik a túlvilágon ragadtak. Az új évfolyam egy kis időugrással folytatódik: a tragikus események után négy hónappal Elena (Nina Dobrev) visszatér a Whitemore Főiskolára, hogy folytassa a tanulmányait, és elterelje a gondolatait Bonnie és Damon elvesztéséről. Jeremy (Steven R. McQueen) önpusztító módon próbálja meg feldolgozni a történteket, és Matt (Zac Roerig) hiába próbál meg vigyázni rá, a srác egyre őrültebb dolgokat művel. A vámpírrá változott Alaric (Matthew Davis) pokoli kényelmetlenül érzi magát új szerepében, ám amikor az egyetemi kórházban megismerkedik a csodaszép Jo-val (Jodi Lyn O’Keefe), ismét értelmet nyer az élete. Enzo (Michael Malarkey) meggyőzi Carolnie-t (Candice King), hogy minél előbb találják meg a módját Bonnie és Damon visszahozására. Tervük kivitelezése közben azonban egy olyan sokkoló titkot tudnak meg Stefanról (Paul Wesley), amely komolyan befolyásolja az események alakulását.

Kedvcsinálónak legyen elég ennyi, aki kíváncsi arra, hogy Bonniéknak sikerül-e visszatérniük az árnyékvilágból és a többi szereplőnek hogyan alakul a sorsa, az szerda esténként nézze a Vámpírnaplók legújabb epizódjait.

Vámpírnaplók hatodik évad június 14-től szerda esténként 22 órától az RTL Spike műsorán, ismétlések vasárnaponként.