HU/EN
2016. október 19.

Kiváló teljesítményt nyújtott az RTL+ a 41. héten, hiszen az előző heti 1%-os közönségarányát az elmúlt héten 1.2%-ra tudta növelni. Ezzel továbbra is vezeti az RTL csoport kisebb kábelcsatornái közötti ranglistát. A Film+2 és a Sorozat+ továbbra is kiváló formájukat hozzák, amit bizonyít, hogy ezúttal is 0.8%-os heti teljesítményt nyújtottak.

Az RTL+-on a hét kedvence az előző héthez hasonlóan a  Csengetett, Mylord?  lett szerda esti epizódjával, amely  2.4% -on teljesített. A második helyen a  Jó barátok  vígjátéksorozat hétfő esti része szerepel  2.2% -os közönségrészesedéssel. A hármas toplistát a vasárnap esti film, a  Robotzsaru  című akciófilm zárja  1.6% -kal.

A Sorozat+ nézettségi toplistájának nyertese a 41. héten a  Szulejmán  török kalandfilmsorozat péntek délutáni része , 2.3%- os közönségaránnyal. Ezt követte a Columbo szerda éjjeli epizódja (3.7%  SHR ), majd a szombat esti  Cobra 11  ( 0.9% SHR ).

A Film+2-n az elmúlt héten is Bud Spencer és Terrence Hill voltak a hét kedvencei, hiszen a legnézettebb film az  …és megint dühbe jövünk  című vígjáték volt, amely hétfő délután  5.1% -os közönségarányt tudott elérni.  A második helyet a  Szupersuli  című amerikai kalandfilm szerezte meg ( 1.6% SHR ). A dobogó harmadik fokára a  Step up 4. – Forradalom tudott felállni a maga  2.3% -os közönségrészesedésével.

A Muzsika TV a 41. hetet 0.4%-os közönségaránnyal zárta. A csatorna legnézettebb produkciója a szombat délutáni  Egy óra…  volt  2.5%- os teljesítménnyel. Ezt a  Házibuli Attilával  ( 3.8%  SHR), valamint a  Nagyfröccs  ( 1.6%  SHR) követték.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. Célcsoport: 18-49 Live+Vodsal. Időszak: 2016.10.10-10.06. All day.