HU/EN
2018. február 7.

Az RTL Magyarország kisebb kábelcsatornái közül az ötödik héten –teljes napon a kereskedelmileg kiemelt célcsoporton - az RTL+ érte el a legjobb eredményt 1.0%-os közönségaránnyal. Michael és KITT párosának vasárnap esti része (2,1% SHR) hozta el a győzelmet az RTL+-nak, ami egyben a hét legnézettebb műsorává is vált a csatornán.

Az izgalmas akció-sorozatot, a Knight Rider -t a hétköznapok tréfamesterei követték a ranglistán. Mr. Bean ügyetlenkedése csütörtök este nem kevesebb, mint 29,469 főt vonzott, míg a Csengetett Mylord? arisztokratái és szolgálóik, szintén csütörtök este, körülbelül 28 ezer nézőt ültetettek le a képernyők elé.

Az elmúlt héten a Sorozat+-nak 0.9%-os közönségarányra sikerült szert tennie. A csatornán ezúttal a bűntények megoldására hangolódtak rá a nézők, a Gyilkos elmék hétfő, késő éjszakai epizódja aratta a babérokat (5.1% SHR), melyet a csütörtök esti Columbo követett (2.4% SHR).

Az RTL Goldnak a múlt hét 0.8%-os SHR-t jelentett. A csatorna befutója a csütörtök délután 5 órakor kezdődő Anikó #show lett, nem kevesebb, mint 4.2%-os közönségaránnyal. A Muzsika TV-n a vasárnap késő délután vetített Egy óra… című zenés műsor produkálta a csatorna múlt heti legjobb eredményét 1.7%-os aránnyal, így a Muzsika TV 0.6%-os SHR tudhatott a magáénak.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2018 január 29  – február 4.