HU/EN
2016. július 26.

A hazai kábelcsatornák piacának második legeredményesebb csatornája teljes napot tekintve ezúttal a Film+ lett (All day/ Prime: 4,2 % / 4,9% SHR) és szintén az ő nevét fémjelzi a második legeredményesebb film is, ami ezúttal a Red 2. (9.1 % SHR) című akció thriller volt vasárnap este. Műsorsávjában legnagyobb konkurensén, a TV2-n is túltett. A nemrég elhunyt Bud Spencer örökfilmje, a Kincs, ami nincs (8,3 % SHR) ezúttal a csatorna második legnézettebb filmje volt, míg a harmadik helyezett a hétfői Országúti diszkó (6,6 % SHR) című klasszikus filmje  Patrick Swayze  főszereplésével, ami szintén erősebbnek mutatkozott, mint a TV2 megegyező műsorsávja.

Bár a Cool lecsúszott a kábelcsatornák képzeltbeli dobogójának legfelső fokáról, de főműsoridőben az ezüstérmet, teljes napot nézve pedig a bronzérmet nyerte el  (All day/ Prime: 4,1 % / 5,1 % SHR).  Dr. Csont izgalmas nyomozását ezúttal a nézők 8 %-a követte kedden,   a második és harmadik helyért pénteken a közönségarányban azonos ( 7,1 % SHR) A lázadó című film és a Mentalista soron következő része vetekedett.

Az RTLII menetelése ezúttal is említésre méltó, amit főként saját gyártású műsorainak köszönhet (All day/ Prime: 2,3 % / 1,9 % SHR). A heti top műsorba ezúttal a keddi Showder Klub és a rá következő Híradó került 4,7 és 4,3 százalékos közönségaránnyal. A július 4-én ismételten műsorra tűzött reality, A gyanú árnyékában hétfő délutáni ismétlése ezúttal a dobogó harmadik fokát szerezte meg.

 

Forrás: A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL3 kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.
Heti átlagos főműsoridős közönségarány alapján a kereskedelmileg kiemelt  célcsoportban (18-49 évesek)