HU/EN
2017. augusztus 9.

Az RTL Magyarország kisebb csatornái összességében a 31. héten teljesítettek jobban, az RTL Gold 1,1%-os, az RTL+ 1%-os, a Sorozat+ 0,8%-os és a Muzsika TV 0,7%-os közönségarányt ért el a 18-49 évesek körében.

Az RTL Gold továbbra is népszerűségnek örvend. A csatornán az Anikó#show legnézettebb részének az említett időszakban 3,8%-os arányt sikerült elérnie. Emellett a nézők a Sebestyén Balázs által vezetett műsorokat kedvelik leginkább, a Gyertek át szombat este! július utolsó hétvégéjén 2,4%-ot hozott.

Az RTL+-on az örök klasszikusok hódítanak, a Mr. Beanre és a Csengetett, Mylord?-ra képtelenek ráunni a nézők, mindkét műsor legnézettebb része 2,5%-ot ért el. A Sorozat+-on a New York-i helyszínelők múlt szerdai epizódja több, mint 23 ezer nézőt vonzott. A Muzsika TV-n a hangulat retrosra sikeredett, hiszen a két hét legnézettebbje a Retro disco című műsor 2,2%-os közönségaránnyal

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés.Időszak: 2017. július 24 – augusztus 6. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.