HU/EN
2016. október 4.

A 39. hét kedvezően alakult az RTL csoport kisebb kábelcsatornái számára, hiszen két csatorna is átlagon felül teljesített: a Sorozat+ 0.9%-os, a Film+2 0.6%-os átlagos heti közönségarányt tudhat magáénak. Az RTL+ továbbra is megtartotta a vezető szerepét a csoport kisebb csatornái között 1.1%-os közönségrészesedésével. A Muzsika TV 0.4%-on teljesített.

Az  RTL+  hétköznapi kedvence, a  Csengetett, Mylord?  foglalja el a csatorna 39. heti nézettségi toplistájának első helyét  2.1%- os közönségaránnyal. Ezt követi a szombat esti  Krokodil Dundee Los Angelesben  című kalandfilm ( 2.1% SHR ), valamint  A szupercsapat  vasárnap esti epizódja ( 2% SHR ).

Sorozat+  toplistáját az elmúlt héten a bűnügyi témájú sorozatok vezetik.  A  Dr. Csont  szombat esti része szerezte meg az első helyet  3.2%- os közönségrészesedéssel. Szombat éjjeli epizódjával került fel a dobogó második fokára a  Cobra 11 3.7% -kal, amelyet a hétfői  New York-i helyszínelők  követett  2.9%- kal.

Film+2  felülmúlta önmagát a 39. heti teljesítményével (0.6%), ahol a hét legnézettebb filmje Bud Spencer és Terence Hill egyik klasszikusa, a  Kincs, ami nincs  volt  2.7%- os SHR-rel vasárnap este. A dobogó további fokait szintén a hétvége sztárjai szerezték meg:  Az élet práda nélkül  című vígjáték vasárnap este ( 1.7% SHR ) és a  Szuperzsaru  című akciófilm szombat délután ( 2.4% SHR ).

Muzsika Tv  legnézettebb produkciója a vasárnap délutáni  Kívánságkosár  volt  1.9% -os eredménnyel. Ezt követte az  Egy óra… (1.7% SHR)  szombat délután, majd a vasárnap délutáni  Házibuli Attilával (1.5% SHR).  

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. Célcsoport: 18-49 Live+Vosdal. Időszak: 2016.09.26-10.02. All day.