HU/EN
2016. március 8.

A legeredményesebb hazai kábelcsatorna, a Cool 5,2 és 6,0%-os közönségaránnyal zárta a hetet egész napon és főműsoridőben. A soroztok voltak ezúttal is a csatorna favorit műsorai: A mentalista szerdai része 8,8%-os és a Dr. Csont kedd esti epizódja 7,9%-os közönségrészesedést ért el műsorsávjában.

A Film+ közönségaránya a 9. héten 4,4% volt teljes napon és 5,3% főműsoridőben. A hazai kábelcsatornák top filmje a Film+-on volt látható vasárnap este: Dennis a komisz c. vígjáték 7,9%-os közönségrészesedést hozott a csatornának.

Az RTLII (All day / prime SHR: 2,0% / 1,8%) legnézettebb műsorai a saját gyártású produkciók: a péntek esti Showder Klub 3,6%, a csütörtök esti Híradó 3,9%, és a jogi estekkel foglalkozó Segítség bajban vagyok! – Az ügyvéd válaszol c. dokureality vasárnap délutáni epizódja 4,2%-os közönségrészesedést ért el.

 

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL3 kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is.
Heti átlagos főműsoridős közönségarány alapján a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban (18-49 évesek)